Продавець Для кожного дому розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
450 відгуків
+380 (98) 909-22-56
kanc.com.ua
Кошик

Прилад для відбивання м'яса Microplane Meat тендерізатор м'ясо | Тендерайзер | Інструмент для відбивання м'яса |

208 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: Mol 1
Прилад для відбивання м'яса Microplane Meat тендерізатор м'ясо | Тендерайзер | Інструмент для відбивання м'яса |
Прилад для відбивання м'яса Microplane Meat тендерізатор м'ясо | Тендерайзер | Інструмент для відбивання м'яса |В наявності
208 ₴
+380 (98) 909-22-56
+380 (98) 909-22-56
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пом'якшувач м'яса – тендерайзер голчастого типу. Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.

Опис ручного тендерайзера:

- Головним призначенням тендерайзера це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно зкономит час роботи кухаря.

- Важливим достоїнством тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше. - Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки . Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту. - Тендерайзер легко миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 208 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner